Heavy Metal hala en uç nokta (ekstrem) müzik olma özelliğini koruyor mu? Bununla beraber Slayer'ın asla eskimemesine siz de şaşırıyor musunuz?
Bizi canlı ve yeni tutan ne biliyor musun!? Veletler radyoda herzaman duydukları sabun köpüğü şeylerden daha "ağır" bir şeyler duymak istediklerinde bizi keşfediyorlar!! Akıp geçen her sene yeni çocuklar tarafından keşfediliyoruz anlıyor musun? çünkü müzik damarlarımızda var ve işte bu sinerji bizi her daim "yeni" ve "canlı" tutuyor adamım!!

Dünya müzik tarihine geçmiş, klasik kabul edilen bir topluluksunuz. Ancak gerek şimdiye kadar sergilediğiniz imajınız gerekse de şarkı sözleriniz hep insanların kafasında bir soru işareti yarattı. Avrupa Rock basınında ve Heavy-Metal'i mercek altına alan inceleme-araştırma kitaplarında sizlere giydirilen aşırı sağcılık elbisesi rahatsızlık vermiyor mu? Eger kendinizi sağda kabul ediyorsanız aşırı hristiyan fundamentalistlerle nasıl geçineceksiniz? :)
Bizim için neyin öenmli olduğunu söyleyeyim mi ahbap!? Fanlar ve fanların Slayer hakkında düşündükleri!!!... Avrupa Rock Medyası ya da aşırı fundementalistlerle ilgilenmiyorum! Bizi alakadar eden Hristiyan fundementalistler değil; Hristiyan funda-metalistler!!! :)

Ülkemize yeniden hoş geldiniz. "Hello, we are Slayer from USA" cümlesini çok özlemiştik :) Dave Lombardo için yapılan �eğer Dave Lombardo Turkiye'ye gelirse bi kere verecem- kampanyasını biliyor musunuz? Ciddi ciddi Dave ile sevişecek onlarca Slayer&Lombardo fanı var bizim coğrafyada
:) Ahahaha, Evet bunu duymuştum; kampanyayı biliyorum. Hatırlanacak bi gece olur, Dave ile bir gece geçirecek için ehehe :)
Clubbing kültürü hakkında ne düşünüyorsun? Elektronika, hip-hop, alternatif yeni dalga müzikler hiç ilgi alanınıza giriyor mu?
Benim hanım dinler bu tür şeyler! Böylece ben de biraz duyuyorum ve bunun dışında her şeyi severim. İyi müzik ve şarkılar olduğu gibi kötü müzik ve şarkılar da vardır benim nazarımda!

Slayer, Rock'N'Roll hayat tarzı, ağır uyuşturucular, içki, sonu gelmeyen yolculuklar turneler� Hiç yorulduğunuzu hissettiğiniz anlar oluyor mu?
Evet, her şovdan sonra yorgun hissederim fakat müsadenizle 23 seneden sonra biraz yorgun olayım!!

Slayer'in halefi olarak gördüğünüz bir Heavy-Metal grubu var mı?
Hop dedik!!! Daha değil!!!

2005 yılında Heavy-Metal ve agresif müzik'in durumunu değerlendirebilir misiniz?
Değerlendiremem! çünkü birisi "bu iyi bi grup" ya da "bu iyi bi albüm" demedilçe albüm dahi almam!

Kerry King hiç gülmez mi? Sahnede fanlardan bile nefret ediyormuş gibi bakıyor? :p
Kesinlikle hiç gülmez, o hayranlardan tiksinir ahhahahaha :) Hayır, birkaç kere güldüğünü görmüştüm :)

S.O.D. solisti Billy Milano'nun "Seasoning The Obese"ini ilk dinlediğinizde ne hissettiniz? Nasıl bir herif şu Billy?
Parçayı dinlemedim ama dinleyen kankalarım bahsederken duydum: S.O.D.'nin "Seasoning The Obese"i şarkımızla taşşak geçse de komik olmuş :) Bence Billy iyi ve nüktedan bi eleman.

Slayer'ın nefretinden ve kötülüğününden nasibini almış bir insan evladı var mı? Şarkı sözlerinde bu kadar şiddet, kan gözyaşı; metaforik anlamda bol bol hiddet var ancak reel hayatta örneğin en son ne zaman bir kavgaya karıştınız? :)
Hiç kıç tekmelemedim ama bir keresinde çok yaklaşmıştım!

Yeni gruplardan ilgini çeken ve "hiç de fena değil bu gençler" dediğin müzisyenler var mı?
Evet, Thine Eyes Bleed diye bir grup var dikkatimi çekmeyi başaran!

Satanik imajınızla yaşlıları, çocukları korkutuyorsunuz :p Peki sizin korkularınız neler? Şeytanın en sevdiği müziği üretenlerin hiçbir şeyden korkusu yok mu? :)
Yok!!!

Şili KökenlisinSalvador Allende ve Pinoshet isimlerini karşılaştırmanı istesem neler söyleyebilirsin?!?!?
Aaa...Hmmm...İkisi hakkında da bi fikrim yok!

Yıllar geçiyor, Amerika hala Ortadoğuya bombalar atmaya devam ediyor. Bu röportaj sorularını hazırlarken eski dergilerde yapılmış Slayer söyleşilerini inceliyordum ve Körfez savaşı sırasında bombalama yapan pilotların Slayer ve bazı Heavy Metal gruplarını dinlediğini söylemişsin. Aradan 10 yıl geçmiş ve Amerika hala bombalamaya devam ediyor. Savaşta fon müziği olarak kullanılmak sizi huzursuz ediyor mu?
Slayer'ın müziği "Mosh-Pit Fon Müziği" olarak çok daha iyi!!!

Türkiye'de daha önce verdiğiniz konserden memnun kalmış mıydınız? Türkiye'de başınıza ilginç bir olay geldi mi?
Türkiye şovumuz korkunç süperdi! Havaalanına vardığımızda ortam çılgındı! Her yer aynasızlar ve fanlarla doluydu. Şahaneydi!

Thrash, Punk, Hardcore, Metal, Alternatif; etkilemediğiniz kuşak ve akım yok gibi. Örneğin Tori Amos bile parçanızı yorumladı. Bunun formulü nedir; Slayer gibi uç nokta agresif bir Metal topluluğuyla kırılgan bir kadın müzisyeni buluşturan gücü açıklayabilir misiniz?
Müzik ve sözlerdeki duygu ve coşkunun gücü diyorum!


Bir şey değil!!

0 yorum:

Yorum Gönder

Kana boya!!!!!!!